HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts
HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts
HABA Mijn eerste spellen – Bij de kinderarts
Leeftijd 2+

EAN

4010168242828

€ 24,95
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst
Het is druk in de praktijk van kinderarts Goethart: Liam moet worden gevaccineerd, Greetje heeft een ongeluk gehad en Emma heeft de hoest. De spelers helpen de arts, om ervoor te zorgen dat de patiëntjes zich snel weer beter voelen. In het vrije spel raken ze vertrouwd met de instrumenten en bij het spelen volgens de eenvoudige regels hebben ze een goed geheugen nodig, want dan mogen de spelers de patiëntjes zelf behandelen. In het interactieve spelverhaal kunnen ze een boeiende dag in de dokterspraktijk meemaken.
4 patiëntenplaatjes, 1 speelfiguur ‘kinderarts’, 1 doosdeel ‘kast’, 1 doosdeel ‘dokterstas’, 6 kartonnen afbeeldingen ‘medische instrumenten’, 2 pleistersstickers, 2 zalfjesstickers, 20 beertjesfiches, 1 spelhandleiding.
• Patiëntenkaartjes verdekt in het midden op tafel leggen, instrumenten in de dokterstas en kast verstoppen, pleisters- en zalfjesstickers, lepel, beertjesfiches en speelfiguur klaarleggen.
• Eerste patiëntenkaartje omdraaien, bovenste instrument van het behandelingsblad in de kast of tas zoeken.
• Gevonden? De patiënt met het instrument behandelen en het instrument weer verstoppen. Als beloning telkens één beertjesfiche op het behandelingsblad en in de eigen voorraad leggen.
• Niet gevonden? De volgende speler is aan de beurt.
• Als de vier patiënten helemaal behandeld zijn, wint de speler met de meeste beertjesfiches.
  • speelse voorbereiding op het bezoek aan de kinderarts
  • met zelfklevende speelpleisters