EXIT - De Eenzame Vuurtoren EXIT - De Eenzame Vuurtoren
EXIT - De Eenzame Vuurtoren EXIT - De Eenzame Vuurtoren
EXIT - De Eenzame Vuurtoren
Leeftijd 12+

EAN

8720289472177

€ 25,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
1-4 spelers
+/- 120 minuten

Het licht van de vuurtoren zorgt ervoor dat er geen ongelukken aan de kust gebeuren. Maar dan springt opeens het licht uit! In de verte zie je een schip dat recht op de kust afvaart. Jij moet daarom zo snel mogelijk het licht weer aankrijgen. Dat kan alleen als je alle raadsels van de Eenzame Vuurtoren weet op te lossen.
Deze editie van Exit bevat wederom de vertrouwde decodeerschijf. In tegenstelling tot eerdere Exit-delen bevat De Eenzame Vuurtoren echter legpuzzels in plaats van een boekje en raadselkaarten. Elke legpuzzel bestaat uit 80 stukjes en geeft hints, raadsels, opdrachten en andere middelen waarmee je alle codes van de vuurtoren moet oplossen. De puzzels geven een aantal originele twists aan het escape room-spel. Wat voor twists? Dat zul je zelf moeten beleven!
EXIT: De Eenzame Vuurtoren is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!

Inhoud:
  • 4 puzzels met elk 88 stukjes
  • 1 decodeerschijf
  • 12 raadseldocumenten
  • 2 vreemde voorwerpen
  • 1 handleiding