Navigatie

Over Steiff:

Steiff film

Het Duitse bedrijf Steiff werd in 1880 opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer. De teddyberen van Steiff zijn de ‘Rolls Royce’ onder de teddyberen. Inmiddels produceert Steiff een reeks van verschillende speelgoeddieren. 

Het kenmerk van de exclusieve Steiff producten is het metalen knopje in het oor 'knopf im ohr' van het speelgoed. 

Steiff produceert een eerlijk, kindvriendelijk, milieuvriendelijk en veilig product. De kwaliteitseisen gaan verder dan welk keurmerk dan ook. De kwalitatieve knuffels zijn geliefd bij kinderen èn bij de verzamelaar.

Bij Het Hobbelpaardje in Roermond, Limburg hebben we een uitgebreide collectie van de dieren van Steiff. Dit aanbod wordt verder uitgebreid met collectors en replica's. Momenteel hebben wij ook de contacten gelegd met onze collega's in Duitsland, USA en Taiwan om collectors voor de Aziatische, Duitse en Amerikaanse markt ook voor onze klanten bereikbaar te maken. 

Voor de echte Steiff - fans heeft Steiff zelfs een eigen Steiff - club. Hier wordt je betrokken bij Steiff middels het club magazine, een jaarlijks geschenk en fanclub bijeenkomsten.

Bij Het Hobbelpaardje vinden wij het belangrijk om een hoge kennis van onze producten te hebben. Bij ons kunt u dan ook terecht als u het verhaal achter een Steiff product wilt horen. Als u wilt weten hoe en waarvan het is gemaakt.  Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Kortom, voor Steiff komt u naar Het Hobbelpaardje in Roermond - Limburg.

Door op het logo van Steiff te klikken kunt u een mooie film over het productieproces van Steiff zien.

Klik hier onze Steiff producten

Taalkeuze

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Wie zijn wij?

Het Hobbelpaardje Roermond

Merken-Marke-Brands

Steiff bij Het Hobbelpaardje Roermond

   

Grimm's bij Het Hobbelpaardje Roermond

 

   

  

Afbeeldingsresultaat voor smartgames logo

 

Specialist 999 Games

Het Hobbelpaardje specialist 999 games

 

Het Hobbelpaardje Roermond

Volg ons!

Link Facebook  Twitter  Instagram

 

Inschrijven nieuwsbrief

© 2014 - 2019 Het Hobbelpaardje, Spellen & Spelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel