Navigatie

Beste bezoeker van DE leukste speelgoed-speciaalzaak in Roermond en omstreken, Het Hobbelpaardje.

Als eigenaar van speelgoed-speciaalzaak “Het Hobbelpaardje” willen wij onszelf aan u voorstellen.

Wij zijn Martijn en Chantal uit Roermond - Maasniel en zijn sinds 2013 druk doende om onze droom, het runnen van een winkel in houten speelgoed en goede spellen, te verwezenlijken. Sinds 2014 is onze winkel dan ook geopend voor publiek.

Martijn heeft een verpleegkundige achtergrond en daarnaast management-kennis en ervaring vanuit zijn werk. Daarom doet Martijn met name de beleidsmatige kant en marketing van de winkel. 

Chantal is de creatieve kracht en bedenker van b.v het idee en de naam. Chantal heeft vanuit haar opleiding SPH veel pedagogische kennis. Daarnaast heeft Chantal jarenlange ervaring in de kinderopvang. 

De kennis en kunde van beiden wordt bij Het Hobbelpaardje gecombineerd.

We hebben zelf twee kinderen, en daarmee ook twee proefpersonen, om mede met ons het leukste assortiment speelgoed voor u als klant samen te stellen.  Aangezien we zelf kinderen hebben en Chantal al een ruime ervaring in de kinderopvang heeft, weten we ook wat kinderen aanspreekt, welk speelgoed voor welke leeftijd gschikt is en welke uitdaging het heeft. 

Door onze beursbezoeken aan de Spielwarenmesse in Neurenberg, de grootste speelgoedbeurs te wereld, continue verdieping in nieuwe producten en merken en jaarlijkse bezoeken bij ons merken, zijn we ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, trends en veiligheidsvoorschriften.

Naast onze eigen kennis vinden we het belangrijk, zeker in deze tijd, om samenwerkingsverbanden aan te gaan met collega-ondernemers uit onze branche of aanverwante branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderdagverblijven, scholen en therapeuten.

Als familiebedrijf vinden wij het erg belangrijk dat u als klant graag bij “Het Hobbelpaardje” komt.  Wij willen ons immers onderscheiden door klantvriendelijk en servicegericht te werken met daarbij de nodige achtergrondinformatie betreffende onze producten en de daarbij behorende educatieve waarde.

Neem eens een kijkje in onze webwinkel of bezoek onze winkel in Roermond.

We maken graag tijd voor u vrij!

Martijn en Chantal Dohmen

 

Voor meer informatie over speelgoed-speciaalzaak Het Hobbelpaardje, onze producten, activiteiten en/of service kunt u contact met ons opnemen.

Het Hobbelpaardje
Schoenmakersstraat 20
6041 EZ Roermond

Telefoon: 0475-203702
Email:    info@hethobbelpaardje.nl

Het Hobbelpaardje in aangesloten bij Ondernemend Maasniel

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Wie zijn wij?

Het Hobbelpaardje Roermond

Merken-Marke-Brands

Steiff bij Het Hobbelpaardje Roermond

   

Grimm's bij Het Hobbelpaardje Roermond

 

   

  

Afbeeldingsresultaat voor smartgames logo

 

Specialist 999 Games

Het Hobbelpaardje specialist 999 games

 

Het Hobbelpaardje Roermond

Volg ons!

Link Facebook  Twitter  Instagram

 

Inschrijven nieuwsbrief

© 2014 - 2019 Het Hobbelpaardje, Spellen & Spelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel