Navigatie

Over de garantie:
Het Hobbelpaardje garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door haar geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties op de webwinkel. De op de factuur/pakbon vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Elk gebrek aan een artikel, dat is ontstaan bij een normaal en oordeelkundig gebruik, zal door Het Hobbelpaardje op schriftelijk verzoek van de klant binnen de garantieperiode van een maand na aankoop, gratis worden vervangen. Indien de klant terecht om vervanging verzoekt, is Het Hobbelpaardje eveneens gerechtigd om voor teruggave van de aankoopprijs van de klant te kiezen.

Voor zover de fabrikant nadere uitsluitingen maakt in het fabrieksgarantiebewijs, worden deze beperkingen door Het Hobbelpaardje overgenomen.

Ingeval van zichtbare gebreken dient de klant het artikel te retourneren binnen de zichttermijn, onder mededeling van het gebrek. De maximale verzendkosten die Het Hobbelpaardje eventueel vergoedt is € 6,75 (basis pakketprijs Postnl). Indien er extra verzendkosten voor het retourneren worden gemaakt doordat de klant dit aangetekend verzendt, komen de extra gemaakte verzendkosten voor rekening van de klant.

In geval van verborgen gebreken, of in geval van zichtbare gebreken na de zichttermijn dient elke klacht binnen 7 dagen na de factuurdatum, te worden gemeld. De klant dient schriftelijk een beschrijving van de geconstateerde gebreken mee te sturen. Indien de klant niet schriftelijk om herstel dan wel vervanging verzoekt, beslist Het Hobbelpaardje of het artikel vervangen wordt.

Bij artikelen die de klant op eigen initiatief opstuurt, komen de vervoerskosten voor diens rekening. Het Hobbelpaardje is in dat geval niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens het vervoer.

Het Hobbelpaardje is niet aansprakelijk voor schade die de klant of een derde lijdt door het gebruik van een door Het Hobbelpaardje geleverd artikel, tenzij de klant aantoont dat de schade ontstaan is door opzet of grove nalatigheid van Het Hobbelpaardje. (In)directe kosten of schade bij de klant of een derde, veroorzaakt door het buiten gebruik zijn van een defect artikel, komen niet voor vergoeding in aanmerking, tenzij de klant aantoont dat de kosten of schade ontstaan zijn door opzet of grove nalatigheid van Het Hobbelpaardje.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Wie zijn wij?

Het Hobbelpaardje Roermond

Merken-Marke-Brands

Steiff bij Het Hobbelpaardje Roermond

   

Grimm's bij Het Hobbelpaardje Roermond

 

   

  

Afbeeldingsresultaat voor smartgames logo

 

Specialist 999 Games

Het Hobbelpaardje specialist 999 games

 

Het Hobbelpaardje Roermond

Volg ons!

Link Facebook  Twitter  Instagram

 

Inschrijven nieuwsbrief

© 2014 - 2019 Het Hobbelpaardje, Spellen & Spelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel