Tobago The Game Master
Tobago The Game Master

Leeftijd 10+

EAN

4015682284002  

€ 49,95
€ 29,97
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

2-4 spelers
+/- 60 minuten
 

Waar is de schat? 
In dit avontuurlijke bordspel voor de hele familie kun je mee helpen de schatten te vinden, door met je terreinwagen over het tropische eiland heen te scheuren. Ga op zoek naar schatten en geheimzinnige amuletten. En wat betekenen de grote geheimzinnige standbeelden op het eiland? Heb je de eerste schat verdeeld, dan ga je fluitend op zoek naar de volgende schat... totdat... een schat vervloekt is!!

Uniek spelconcept
Tobago heeft een innovatief design met een modulair spelbord dat 32 verschillende scenarios kan opleveren. De mooie spelmaterialen en de aansprekende doos zorgen voor een grote aantrekkingskracht van de complete en avontuurlijke familiespel. Links de standbeelden en rechts close ups van het driehoekige spelbord.

 Tobago 

Korte spelbeschrijving 
De spelers bezitten ieder een deel van de schatkaart. Gedurende het spel wordt steeds meer informatie bekend over de locaties van de schatten. Het aantal mogelijke plekken van de schat wordt steeds minder. Zodra een speler heeft ontdekt waar de schat zich bevindt, dan probeert hij de schatkist zo snel mogelijk in handen te krijgen. Wat het spel extra leuk maakt is dat iedereen die mee heeft geholpen met het vinden van de schat, ook mee kan delen in de opbrengsten. Mits de schat niet vervloekt is natuurlijk...