Götz Hannah op ballet blond haar

Leeftijd 5+

EAN

4001269590673  

€ 99,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Hannah heeft haar eerste grote balletvoorstelling. Natuurlijk kreeg ze hiervoor een tutu. Ze draagt ​​haar favoriete haarband met een grote bloem gemaakt. Na haar optreden wordt Hannah veranderd in haar tweede setje kleding en heeft ze een leuke tijd in het park.

Het zeer expressieve gezicht spreekt elke poppenmama aan. Hannah vangt het hart van elk klein meisje met haar persoonlijkheid en charme. Elke pop heeft een bepaald thema en bijbehorende accessoires. Hannah's speelwereld zal het hart van kinderen doen racen en creativiteit aanmoedigen.
Hannah maakt deel uit van de GOTZ handgemaakte poppenfamilie, die allemaal zijn genummerd en geproduceerd als limited editions onder de hoogste kwaliteitsnormen. Haar gezicht is ontworpen door gerenomeerde poppenontwerpers. Elke GOTZ handgemaakte pop wordt geleverd met een certificaat van echtheid en draagt ​​een GOTZ-afdichtingslint als teken van kwaliteit. We gebruiken alleen hoogwaardig haar met een natuurlijke uitstraling voor deze poppen. Het haar is genaaid in het hoofd van de pop en is zeer duurzaam. Kinderen kunnen het gemakkelijk wassen, stylen en kammen. Zie productinformatie. Er is bijna geen limiet aan de creativiteit van uw kind.

Set bevat:

Hannah (ca. 820 g)
gympak
Cardigan
tule rok
panty
ballerina's
enkelwarmers
haarelastiekje
casual outfit (korte broeken, t-shirt, flats)
volledig beweegbare en positioneerbare harde pop van vinyl

geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. We raden deze pop aan voor kinderen vanaf 5 jaar